Excellent SME

Novice


Arhiv: Podelitve nagrad na 8. kongresu International Chambers of Commerce - World Chambers Federation

         

 S podelitve nagrad na 8. kongresu International Chambers of Commerce - World Chambers Federation, ki je potekal od 22. do 25. aprila 2013 v Dohi

Z uvrstitvijo med finaliste 8. svetovnega kongresa gospodarskih zbornic je projekt Excellent SME pridobil na mednarodni uveljavljenosti in zanimanju tujih zbornic za sodelovanje v projektu.

 

Certifikat »Odlično srednje, malo ali mikro podjetje« oziroma »Excellent SME Slovenia« je priznanje za odlično poslovanje, ki ga Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju z družbo za izdelavo bonitetnih poročil Coface Slovenija izdaja najboljšim srednjim, malim in mikro podjetjem.

Poglavitni nameni izdaje certifikata so povečevanje transparentnosti trga, promocija dobrih srednjih, malih in mikro podjetij, promocija varnega poslovanja in promocija dobrih poslovnih običajev, kar so tudi smernice EU za spodbujanje malih in srednjih podjetij k večji poslovni odličnosti. Imetnik certifikata pridobi danes zelo potrebno kredibilnost pri poslovanju.

Glavni cilji izdaje certifikata je povečanje varnosti poslovanja in zaupanja ter lažje in hitrejše poslovno odločanje z manj tveganja na strani kupcev in poslovnih partnerjev.

Osnova za izdajo certifikata je bonitetna ocena in redni monitoring družbe za izdelavo bonitetnih poročil Coface Slovenija ter spletna tehnologija SafeSigned®, ki preprečuje kopiranje tega znaka kakovosti s spletne strani na kateri je postavljen. Fotogalerija