Zapri

Novice


Arhiv: Letno srečanje Excellent SME Slovenija 2016

Ljubljana, 23. januar 2017 - Letnega srečanja prejemnikov certifikata Excellent SME, ki ga je organizirala Gospodarska zbornica Slovenije (GZS), se je udeležilo skoraj 80 imetnikov tega certifikata odličnosti. Podelili smo tudi nagrade 11 podjetjem in podjetnikom, ki imajo najmanj zadnji dve leti certifikat, v zadnjem letu najvišjo bonitetno oceno 10 in izpolnjujejo izbrane finančne pogoje po metodologiji družbe Coface. 

Ob tej priložnosti je generalni direktor GZS Samo Hribar Milič dejal, da poslovni rezultati imetnikov certifikata Excellent SME potrjujejo, da so bili v preteklih letih nadpovprečni, imajo dobro vizijo poslovanja, ter se zavedajo, da so sami nosilci sprememb. Poudaril je, da slovensko gospodarstvo deluje vse bolje. V 2016 je ustvarilo boljše poslovne rezultate kot kdaj koli prej. GZS si bo prizadevala, da bodo pogoji poslovanja v prihodnje še znosnejši, boljši in prijaznejši, ter bo še naprej promovirala odličnost in uspešnost slovenskih podjetij.

Podporo uspešnemu poslovanju srednjih in malih podjetij je poudarila tudi državna sekretarka Eva Štravs-Podlogar iz Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo, ki je hkrati čestitala nagrajencem.


Predavateljica mag. Nastja Mulej je udeležencem predstavila Recepte za kreativnost in skupaj smo iskali svoje zmožnosti kreativnega mišljenja. Na koncu srečanja se nam je pridružil stand-up komik Boštjan Gorenc Pižama in predstavil svojo knjigo sLOLvenski klasiki, ki smo jo z njegovim podpisom po prireditvi lahko kupili.

Nagrajenci Excellent SME 2016  >>>

Fotografije z dogodka >>>


Fotogalerija