Excellent SME

Novice


Mednarodno srečanje imetnikov certifikata Excellent SME Budva, 19. april 2017

19. aprila 2017 bo v Budvi v  Črni Gori pod pokroviteljstvom Evropske komisije potekalo srečanje »Transparentnost v vlogi uravnoteženega razvoja skupnega gospodarstva«. Srečanje je namenjeno podpori in večji prepoznavnosti imetnikov certifikata Excellent SME, saj se bodo srečanja udeležili predstavniki Evropske komisije. Program v prilogi.

B2B srečanja

Za udeležence srečanja – podjetja in podjetnike – bodo 19. aprila organizirana tudi individualna B2B srečanja, saj so na srečanje vabljeni imetniki certifikata iz vseh sedmih držav, v katerih se certifikat podeljuje.  Svojo prijavo z navedbo dejavnosti in interesa lahko naredite na naslednji povezavi: http://www.privrednakomora.me/sadrzaj/konferencija-transparentnost-u-funkciji-balansiranog-razvoja-zajednicke-ekonomije-prijava  ali izpolnite priloženo prijavnico (v nadaljevanju vabila) in jo pošljete na naslov mojca.osojnik@gzs.si.

Namestitev in prevoz

Namestitev je predvidena v hotelu Splendid 5*,. Rezervacija:  http://www.montenegrostars.com. Za udeležence konference veljajo posebne cene (cena 1-posteljne sobe znaša 85 eur, 2-posteljne sobe 130 eur) – ob rezervaciji le vnesete kodo v oknu »Access key« : SME2017

Prevoz Ljubljana-Podgorica: Adria Airways https://www.adria.si/ , taxi iz Podgorice do Budve: 30 €.

Za dodatne informacije kontaktirajte prosim:
Mojca Osojnik, mojca.osojnik@gzs.si, T:+01 58 98 101

ali organizatorje:
Ana Filipović, afilipovic@pkcg.org
Srđa Vujošević, svujosevic@pkcg.org
Miljan Šestović, msestovic@pkcg.org
tel: +382 20 230 422

Priponke:
Agenda MN
Vabilo in prijava

Fotogalerija

Obrazec za prijavo