Excellent SME

Novice


Arhiv: Obiskali smo…

Podjetje Telmos iz Renč je ekskluzivni zastopnik in serviser proizvodnega programa Ecoflam Italija za področje Slovenije. Ukvarjajo se tudi z montažo, servisom in vzdrževanjem toplotnih črpalk proizvajalcev Toshiba, Mitsubishi, Daikin, Ecoflam in Fujitsu ter izvajajo kompletne instalacije sistemov za klimatizacijo prostorov, ogrevanje in hlajenje.

 


Na fotografiji: Gospa Helena Velikonja
Telmos, trgovina, instalacije, servis d.o.o.
Merljaki 49, 5292 Renče
Tel: 05 99 58 950
E-mail: info@telmos.si

Podjetje Zelen in partnerji d.o.o. iz Nove Gorice vidi svoje poslanstvo v pomoči podjetjem pri pridobivanju evropskih sredstev in s tem k povečevanju njihove konkurenčnosti. Z njihovo pomočjo podjetja hitreje in lažje pridejo do subvencij in ugodnih kreditov, ker pa se skrb za administrativno ustreznost projekta ne konča s pridobitvijo sredstev, pomagajo podjetjem tudi pri administrativnem in finančnem vodenju projektov, financiranih z EU sredstvi in tako zagotovijo, da sredstev ne bo potrebno vračati. Številne zadovoljne stranke potrjujejo, da je njihova pomoč kvalitetna in predstavlja dodano vrednost za prijavitelje.


Mirjana Zelen, direktorica
Zelen in partnerji d.o.o.
M: +386(0)31 385 528
E: mirjana@zelen-partnerji.eu

Podjetje Primet d.o.o. iz Šempetra pri Gorici je eden pomembnejših slovenskih distributerjev kovin in surovin za kovinsko predelovalno industrijo v Sloveniji, delujejo pa tudi na širšem Evropskem tržišču in v republikah bivše Jugoslavije. V njihovi ponudbi imajo: barvne kovine, črne kovine, redke kovine in različne kovinske ter kemične polproizvode. Poleg tega trgujemo tudi z odpadnimi (sekundarnimi) surovinami različnih vrst.

Aljaž Hvala, direktor
Primet d.o.o.
MP Vrtojba 2-A, 5290 Šempeter pri Gorici
tel.: +386 5 33 66 070
e: info@primet.si

Medicinski center Vid je vrhunsko opremljen zasebni zdravstveni center v Kromberku pri Novi Gorici.
Namenjen je ambulantnemu in kirurškemu zdravljenju pacientov. Glavne dejavnosti centra so specialistično okulistične storitve, specilistične storitve estetske medicine in kirurgije, dermatologije in trgovina z očesnimi pripomočki (optika).


VID d.o.o.
ul. Vinka Vodopivca 21
Kromberk, Nova Gorica
T: +386 5 330 26 50
E: info@vid.si

Na fotografiji: dr. Franc Šalamun (direktor) in gospa Tjaša Šalamun, VID d.o.o. ter Mojca Osojnik, GZS

Fotogalerija